Halaman

♥ FOLLOW ME HERE ♥

Selasa, 14 Januari 2014

Giveaway Birthday Azhafizah

Hai, assalamualaikum =)

Jom join GA niy ramai2 ! Sebab setiap penyertaan blogger akan menerima softcopy calendar 2014 dekstop wallpaper (resolution: 1152x864)dari hasi tangan blogger niy sendiri. Selain sebagai wallpaper dekstop boleh tengok calendar sekali. GA niy bermula pada 13 January 2014, 7.00 am hingga 7 February 2014, 11.59 pm. Jadi jom lah kita join ramai2 ! Rugi taw kalau korang tak join. Hehe =D

klik banner

Hadiah dan pemenang yang akan dipilih:

Top Referral 1
Full Design Blog

Top Referral 2
Header Blog

Top Referral 3
Watermark

Entry Kreatif
Vector Potrait x3 pemenang (Soft Copy only)

7 ulasan:

  1. Assalamualaikum..Terima kasih sudi join.Wallpaper dah send via email.All the best :)

    BalasPadam
  2. wa'alaikumsalam .. terima kasih sebab bagi wallpaper .. happy birthday Fiza =)

    BalasPadam
  3. Singgah...dari segmen yang sama
    http://freejustforu.blogspot.com/2014/01/giveaway-birthday-azhafizah.html

    BalasPadam
  4. Assalamualaikum..datang sini singgah sambil blogwalking dari segmen yang sama..(:
    http://fiqahhamed.blogspot.com/2014/01/giveaway-birthday-azhafizah.html
    Good luck dan selamat bersegmen

    BalasPadam
  5. salam..dtg blogwalking dr GA yang sama..done follow you..jemput kunjung dan follow blog saya juge yea...tqvm!

    http://ummiaisys.blogspot.com/2014/01/segmen-giveaway-birthday-azhafizah.html

    BalasPadam
  6. Singgah dari GA yang sama. http://dindamaisarra.blogspot.com/2014/01/giveaway-birthday-azhafizah.html

    BalasPadam
  7. oshin menyinggah kejap....

    good luck !!!

    http://gurlgemini.blogspot.com

    BalasPadam

Anda mahu komen ? Komen di sini.. Ila sedia menerima komen anda.. Terima kasih =)