Halaman

♥ FOLLOW ME HERE ♥

Isnin, 1 Julai 2013

I'm King Of Followers

Assalamualaikum =)



こんにちは, 안녕하세요 , Assalamualaikum.

Segmen ini dilancarkan oleh AtinVIP sendiri . Dimaklumkan bahawasanya segmen ini sudah pun bermula pada 1 Julai dan berakhir pada 31 Julai 2013 . Tujuan AtinVIP melancarkan segmen ini, bagi memudahkan kita semua beramah mesra bersama blogger-blogger lain yang mungkin kita tidak kenali tetapi ingin membaca kisah/diary kehidupan mereka.

Segmen ini juga dibuat kerana ingin melihat sejauh mana kerajinan kita untuk melawat/blogwalking blogger-blogger lain . Oleh kerana itu , AtinVIP akan menaikkan pangkat anda sebagai " I'm KING Of Followers " kerana anda telah melaksanakan kewajipan anda sebagai blogger.

Jika itu yang anda mahukan menjadi 'KING of follower' . Jom sertai segmen yang AtinVIP lancarkan.


Syarat-syaratnya :

1.  Warganegara Malaysia.
2.  Wajib follow blog AtinVIP , Atiqah , Intan. dan LIKE fanpage di bawah ini : 
     
3.  Buat entry bertajuk Segmen " I'm KING Of Followers "
4.  Copy coding entry yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan Publish entry.
5.  Tinggalkan URL entry anda ke dalam ruangan komen entry ini.


Pemilihan pemenang dan jenis hadiah: 

1. Melihat jumlah follow blogwalking comment yang paling tertinggi akan memenangi topup RM20
2. Pemenang tempat ke-2 dan 3 akan menangi topup RM10.
3. Manakala tempat ke-4 dan 5 akan menangi topup RM5.
4. 2 pemenang saguhati akan dapat header percuma.
5. 8 pemenang saguhati akan dapat cursor percuma.
6. 5 pemenang saguhati , blognya akan direview.

*Jumlah kesemua pendapatan adalah 20. AtinVIP ingin mencari seramai 20 pemenang bertuah.

#___# Takkan tengok je? Jomlah Join!!!

22 ulasan:

  1. Terima kasih sebab sudi join :D
    Sudi2 lah blogwalking kat --> Senarai Peserta" I'm KING Of Followers "

    Atin ingin mencari Jumlah blogwalking yang paling banyak :D
    Mungkin awak? hihi.
    Selamat berjuang XD

    BalasPadam
  2. Assalamualaikum .

    Hyep 

    Join segmen yang sama .

    Dah follow awak 

    Do visit me back

    http://cadburyhana94.blogspot.com/2013/07/im-king-of-followers.html

    BalasPadam
  3. hai..good luck ye awk..sye dtg drp GA yg sme.. :)
    http://kisahnadiah.blogspot.com/2013/07/segmen-im-king-of-followers-by-atin-tory.html

    BalasPadam
  4. hai.. dari segmen yg sama.. follower #34
    http://madamoiselleayuslittletalks.blogspot.com/2013/07/segmen-im-king-of-followers.html

    BalasPadam
  5. hai.. hai.. i'm candidates 2 ..
    http://darlieyana.blogspot.com/2013/07/im-king-of-followers.html
    jom blogwalking ..:)

    BalasPadam
  6. dari GA yg sm.. fiza follow sini..

    http://ourmemoria.blogspot.com/2013/07/segmen-im-king-of-followers.html

    BalasPadam
  7. hi... princess datng bw.. http://princessnuruld.blogspot.com/2013/07/im-king-of-followers.html

    BalasPadam
  8. SALAM. DARI SEGMEN YANG SAMA. DONE UNTUK AWAK . . . FOLLOW & LIKE SAYA . . . http://jmbelog.blogspot.com/2013/07/segmen-im-king-of-followers.html

    BalasPadam
  9. dari segmen yg sama..wish u gud luck

    http://lianasulaiman96.blogspot.com/2013/07/segmen-im-king-of-followers.html

    BalasPadam
  10. yana dtg sini & follow blog awak, , #39,,jmput follow blog yana
    http://cyanxkamo.blogspot.com/2013/07/im-king-of-followers.html

    BalasPadam
  11. thanks smua =) ila dah kunjungi smua blog korg .. dah siap follow skali .. hehe =D

    BalasPadam
  12. as salam,,saya bw sini..saya done follow blog ni..yang ke 45.. http://yayaomeyy.blogspot.com/2013/07/im-king-of-followers.html ..jom singgah

    BalasPadam
  13. bw here http://cyanxkamo.blogspot.com/2013/07/im-king-of-followers.html

    BalasPadam
  14. blogwalking here .... http://ninakaryana.blogspot.com/2013/06/segmen-im-king-of-followers.html

    BalasPadam
  15. dr segmen yg sama .. jemput bw blog saya :) gudluck !
    http://www.niechy26.blogspot.com/2013/07/segmen-im-king-of-followers.html

    BalasPadam
  16. Singgah & Follow sini dari segmen yang sama`..

    http://engkumuzahadin.blogspot.com/2013/07/im-king-of-followers.html

    BalasPadam
  17. Salam datang sini dari segmen yang same,mind visit me back?? :)
    http://arrienlove.blogspot.com/2013/07/im-king-of-followers.html

    BalasPadam
  18. Assalamualaikum , saya singgah sini jap :) follow sini ^^
    sudi singgah lah sana :)
    good luck ^^
    http://mylife-leogurl94.blogspot.com/2013/07/im-king-of-followers.html

    BalasPadam
  19. thanks semua .. ila dah follow blog korang ..

    BalasPadam
  20. anneyong ~ try visit here too
    http://adla-zainal.blogspot.com/2013/07/im-king-of-followers.html

    feel free to follow me if you want :D
    btw, done follow you :)

    BalasPadam
  21. Assalamualaikum :D . Saya datang dari segmen yang sama :) Follow sini XD

    http://chocollyheart.blogspot.com/2013/07/im-king-of-followers.html

    BalasPadam
  22. done follow awak , jemput datang yea , http://inlove-wanda.blogspot.com/2013/07/segmen-im-king-of-followers.html . goodluck :)

    BalasPadam

Anda mahu komen ? Komen di sini.. Ila sedia menerima komen anda.. Terima kasih =)