Halaman

♥ FOLLOW ME HERE ♥

Selasa, 13 Disember 2011

Story About Her


hye guys :) aku nak story psal seseorang . korang dah tgok kan gmbar yg kad atas nie . name dia NURUL FAZIERA BT SELAMAT . name manja dia EYRA :) dia seorang bdak yg nakal . nakal-2 dia pon , dia slalu ceriakan hidup aku . dia mmg seorang BESTIE aku yg baik . kitorang kenal dari kte orgg kecik lagy . kite irg tak penah b'pisah , slalu bersame . leypak same same , pegi skolah pon same same . yelah , kite orgg dpad satoo skolah same same . kadang-2 pegy jalan pon same same . untong lhaa kann ! sume nyee same dgn dia . mcm dah tak ade orgg lain jee kann . tapy , kite orgg tak penah bochan pon lau dah slalu same same . lau kiye org ade probb jee , msti kite org kongsi . dah byk kenangan same dgn dia . dlu , mmg slalu gak lhaa kite orgg gadoh . alaa , biasa lhaa kann . mase tuhh , kite orgg bru bdak bdak lagy , mmg blum matang lhaa kann . HAHA :D dia mmg seorang ygg SWEET . aku sayang dia !lau aku pegy jauh mane pon , aku tak penah lupe kad dia . lam sehari tuhh , kite orgg msti MEET . ygg klakar nyee , duk umah dekat pon slalu TEXT mcj . HAHA , klakar kann ? dia mmg orgg yg terbaik . susah nak dpad orgg mcm dia . wey , aku sayang kad kau ngekk :) lau bleh , aku nak slalu ade dgn kauu . HAHA , jiwang plak aku niee . tapy aku tak snggup tgok dia sedey . aku lebih suke tgok dia ceria . bile dia ceria , muke dia nmpak manis cgad . dia mmg CUTE orgg nyee :) ramai org ygg minat kad dia . aku mmg suke berkawan dgn dia . dia tak penah sombong ponn . hm , aku dah tak tahu nak ckp ape lagy psal dia . smpai sinie jee lhaa aku story psal dia kad korang eh . lau ade story lagy , nty aku story kayy ! kbaiii

I LOVE U , DEAR <3

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Anda mahu komen ? Komen di sini.. Ila sedia menerima komen anda.. Terima kasih =)